Hoe kies ik bindingen?
Bent u op zoek naar de juiste bindingen voor op u snowboard? Gaat u voor strap-in of step-in? Welke maat heb ik nodig? Allemaal lastige vragen en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Strap-in of Step-in bindingen?
Strap-in is de traditionele snowboardbinding. De boot wordt stevig vastgezet met twee straps (enkel- en teenstrap). Elke keer in de lift zul je deze los maken om ze vervolgens weer vast te zetten voor je volgende afdaling.
Step-in is voor de snowboarder die geen zin heeft om elke keer de binding vast te ratelen, met deze bindingen zit je binnen de kortste keren vast. Stap in de binding, trek de highback omhoog en je bent klaar om te gaan. Wél moet er bij gezegd worden dat in onze mening deze vorm nooit zo strak zal zitten als een Strap-in binding.

Maat binding.
De juiste maat binding kiezen is erg belangrijk, in onderstaande tabel kunt u gemakkelijk vinden welke maat er past bij u schoenmaat.

Vragen.
Twijfelt u na het zien van de tabel nog over welke bindingen voor u geschikt zijn? We staan voor u klaar! Voor korte vragen, bezichtigingen of persoonlijk advies kunt u met ons in contact te komen via de chatfunctie.(zie “Chat nu/Stuur een bericht” rechts onderin)

Locatie.
H-G Snowboards
Beatrijsweg 22
4791 EC, Klundert