Over ons.
H-G Snowboards is gestart met het doel om snowboarden toegankelijker te maken, dit doen wij door gebruikte snowboards een tweede leven te geven. De snowboards worden door het team zodanig opgeknapt om gereed te zijn voor nog jaren plezier.

Klant ervaringen.
Wij zijn trots op de reviews die onze klanten ons geven! Vind ons op “Trustpilot” en bekijk de ervaring van andere skiërs.

Is de verzending altijd gratis?
Alle materialen worden verzonden via onze partner PostNL. Verzending is altijd gratis in heel Nederland en België! Verzending is doorgaans binnen 2 werkdagen binnen. Neem voor spoed contact met ons op via de chatfunctie of via info@h-gsnowboards.nl.

Hoe kom ik in contact met H-G Snowboards?
Om het overzicht te bewaren loopt al het contact via onze chatfunctie (zie de Chat bubbel rechts onderin de pagina). U kunt ook mailen naar info@h-gsnowboards.nl

Openingstijden

Kom gerust langs in onze winkel op de openingstijden die gelden vanaf 1 november tot en met 1 april:

Maandag 18:00-21:00

Woensdag 9:00-21:00

Zaterdag 9:00-12:00

Zondag op afspraak

Mocht u binnen deze ope Mocht u binnen deze openingstijden niet beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op via de chatfunctie, mail naar info@h-gsnowboards.nl of bel +31629240116

Afspraak maken? Neem contact met ons op via de chatfunctie rechts onderin. Mochten er andere vragen zijn horen we het ook graag via de chatfunctie.